Leefstijlcoach Den Haag

leefstijlcoach den haag

Anne-Margreet Dikkenberg,

Project Leefkracht leefstijlcoaching in Den Haag

afb boeken plk zonder tekst leefstijl coaching

Verminder en voorkom overgewicht, stress & burn-out klachten, slaapproblemen en word fitter!

Leefstijlcoach Den Haag

Ben je b.v. een emotie-eter, lukt het je steeds maar niet om iets te veranderen en ben je je zelfvertrouwen verloren. Heb je té veel stress in je leven, niet meer de energie om goed voor jezelf te zorgen, beweeg je te weinig… Kortom kun je wel wat hulp gebruiken om weer lekker in je vel te zitten en gelukkig te zijn? Leefstijlcoaching bij Project Leefkracht Den Haag is dan een heel goed idee en helpt je bij het bepalen van je persoonlijke doelen en het omzetten van een ongezonde naar een gezonde leefstijl, ongeacht je leeftijd of je gezondheid. Er wordt gekeken naar jouw situatie en patronen op de leefstijlgebieden:

afbeelding handen

Waarom kiezen voor
Project Leefkracht Den Haag?

Gediplomeerd

Alle gevolgde opleidingen zijn op Hbo niveau met regelmatige bijscholing en lid van diverse beroepsverenigingen.

Flexibel

De combinatie van diverse, samenhangende vakgebieden zorgt voor een flexibele en frisse benadering met grotere kans op blijvend positief resultaat.

Evidence-based

De informatie die tijdens leefstijlcoaching of conflictbegeleiding wordt gegeven is wetenschappelijk onderbouwd (evidence-based).

Respectvol

Project Leefkracht hecht veel waarde aan op een respectvolle en betrouwbare manier met elkaar omgaan.

Life coach Den Haag

Wat is het verschil tussen een lifecoach en leefstijlcoaching?
Een lifecoach focust specifiek op het bereiken van een bepaald persoonlijk doel. Een leefstijlcoach focust op gezond eten, voldoende bewegen en op tijd je ontspanning en rust pakken om zo een blijvende gezonde leefstijl te ontwikkelen. Het totale plaatje dus. Een leefstijlcoach kijkt samen met jou naar de obstakels en werkt met jou onder meer aan je motivatie, je valkuilen, vergroten van wilskracht, veranderen van oude gewoonten en terugval voorkomen. Op die manier coacht een leefstijlcoach je stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar je je goed bij voelt, die bij je past en die voor je werkt. Een gespecialiseerde benadering dus, gericht op het ontwikkelen van een blijvende gezonde leefstijl.

“Stappen zetten levert je nieuwe kennis en ervaring op. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, je wordt er veerkrachtiger van, kijkt anders tegen dingen aan etc… Verras jezelf met waar je toe in staat bent!”

DSC 2386 3 leefstijl coaching

Anne-Margreet, jouw coach in Den Haag

Ga je met Project Leefkracht aan de slag dan kies je voor positieve, betrokken, betrouwbare & gediplomeerde leefstijlcoaching. Mijn kennis en de informatie die ik verstrek is op basis van wetenschappelijk onderzoek. Tevens ben ik lid van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) die bijscholing verplicht stelt. We kijken tijdens het leefstijltraject samen naar jouw situatie en je voedings/beweeg/stress/slaappatroon.          Je stelt voor jezelf doelen vast en maakt een stappenplan a.d.h.v. je voorkeuren. Niets moet, je bepaalt zelf hoe dit eruit ziet. Ook kunnen we je glucose en cholesterolwaarden meten voor een beter inzicht in je lichamelijke gezondheid. Ik kan mij goed in je verplaatsen en pas verschillende coachingstechnieken toe om jou te helpen bij het realiseren van een blijvende gezonde leefstijl.

Meer weten over het traject en bijbehorende kosten?

Certificering en samenwerking

Leven vol kracht

Alle elementen in je leven hangen samen.
Doe en geniet van alle mooie dingen, vol leefkracht! 

Leefstijlcoach Project Leefkracht is ook actief in Rotterdam, Westland, Delft & Zoetermeer.

What People Say About Us

Elementum in lacus, fermentum dapibus magna lectus ut vel feugiat pellentesque molestie quam venenatis, tempor in.

5/5
“Sit cursus quam sagittis pellentesque iaculis mauris purus tincidunt urna ullamcorper viverra aliquet aliquet aliquet donec non molestie egestas cursus amet eu facilisi varius libero diam pharetra odio pharetra at cras aliquam.”
lab customer testimonial 1 leefstijl coaching
Maria Eve
Lawyer
5/5
“Nisl ac massa porttitor adipiscing pretium nec sit turpis in adipiscing faucibus quam consectetur pellentesque et mi molestie amet, et, platea facilisi malesuada vitae in scelerisque elementum vestibulum accumsan at etiam vitae.”
lab customer testimonial 2 leefstijl coaching
Liam Bower
Mechanic
5/5
“Tristique sed odio nunc ut morbi sit urna, vitae, sed pellentesque massa, pellentesque lacinia sapien tempor enim netus euismod tincidunt varius malesuada ornare morbi lorem suspendisse non posuere penatibus tincidunt aliquam lorem.”
lab customer testimonial 13 leefstijl coaching
Nicky
Dancer

Adres

Heemwerf 36, 2678 DP De Lier

KvK: 83655433

Bank: NL75 KNAB 0410 1204 72

t.n.v. Frisse Blik Support                                          BTW-id: NL003860667