Leefstijlcoach Westland

leefstijlcoach delft

Anne-Margreet Dikkenberg,

Project Leefkracht leefstijlcoaching in Westland

afbeelding leefstijl collage tekst aileron leefstijl coaching
afb boeken plk zonder tekst leefstijl coaching

Verbeter stap voor stap je gezondheid, krijg meer energie, voel je fitter & gelukkiger met leefstijlcoaching!

Leefstijlcoach in Westland

 

Wil je graag een stabiel gezond gewicht? Wil je graag minder stress in je leven en meer energie voor leuke dingen? Kun je wat hulp gebruiken om weer lekker in je vel te zitten en gelukkig te zijn? 

Dan is leefstijlcoaching bij Project Leefkracht Westland een goed idee! Leefstijlcoaching helpt je bij het krijgen van een gezonde leefstijl. Er wordt gekeken naar jouw situatie, je huidige gedrag in bepaalde omstandigheden en je doelen/wensen voor de toekomst op de volgende leefstijlgebieden: 

project leefkracht

Waarom kiezen voor
Project Leefkracht Westland

Gediplomeerd

Alle gevolgde opleidingen zijn op Hbo niveau met regelmatige bijscholing en lid van diverse beroepsverenigingen.

Flexibel

De combinatie van diverse, samenhangende vakgebieden zorgt voor een flexibele en frisse benadering met grotere kans op blijvend positief resultaat.

Evidence-based

De informatie die tijdens leefstijlcoaching of conflictbegeleiding wordt gegeven is wetenschappelijk onderbouwd (evidence-based).

Respectvol

Project Leefkracht hecht veel waarde aan op een respectvolle en betrouwbare manier met elkaar omgaan.

Life coach Westland

Wat is het verschil tussen een lifecoach en leefstijlcoaching?
Een lifecoach focust specifiek op het bereiken van een bepaald persoonlijk doel. Terwijl een leefstijlcoach het totale plaatje met je doorneemt. Wat is je voedingspatroon, wat doe je aan beweging, hoe ga je om met stress, ontspan je voldoende, hoe slaap je? Een leefstijlcoach kijkt samen met jou naar de obstakels en werkt met jou onder meer aan je motivatie, je valkuilen, vergroten van wilskracht, veranderen van oude gewoonten en terugval voorkomen. Op die manier coacht een leefstijlcoach je stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar je je goed bij voelt, die bij je past en die voor je werkt. Een gespecialiseerde benadering dus, gericht op het ontwikkelen van een blijvende gezonde leefstijl.

“Stappen zetten in een andere richting levert je nieuwe kennis en ervaring op. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, je wordt er veerkrachtiger van, kijkt anders tegen dingen aan etc… Verras jezelf met waar je toe in staat bent!”

afbeelding beweegrichtlijnen.jpeg leefstijl coaching
afbeelding beweegrichtlijnen.jpeg leefstijl coaching

Anne-Margreet, jouw coach in Westland

Ga je met Project Leefkracht aan de slag dan kies je voor positieve, betrokken, betrouwbare & gediplomeerde leefstijlcoaching op basis van wetenschappelijk onderzoek. Tevens ben ik lid van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) die bijscholing verplicht stelt. We kijken tijdens het leefstijltraject samen naar jouw situatie en je voedings/beweeg/stress/slaappatroon. Je stelt voor jezelf doelen vast en maakt een stappenplan a.d.h.v. je voorkeuren. Niets moet, je bepaalt zelf hoe dit eruit ziet maar altijd met je doelen voor ogen. Ook kunnen we je glucose en cholesterolwaarden meten voor een beter inzicht in je lichamelijke gezondheid. Ik pas verschillende coaching technieken toe om jou te helpen bij het realiseren van een blijvende gezonde leefstijl.

Meer weten over het traject?

Certificering en samenwerking

Leven vol kracht

Alle leefstijlelementen zoals voeding, beweging, slapen, stress & ontspanning hangen samen.
Doe en geniet van alle mooie dingen, vol leefkracht! 

Leefstijlcoach Project Leefkracht is ook actief in Rotterdam, Den Haag, Westland & Zoetermeer.

Adres

Heemwerf 36, 2678 DP De Lier

KvK: 83655433

Bank: NL75 KNAB 0410 1204 72

t.n.v. Frisse Blik Support 

     BTW-id: NL003860667