bewegen op kantoor
logo pl donker less green leefstijl coaching
symbolen leefstijl znr achtergrond leefstijl coaching

Project Leefkracht voor
bedrijven en organisaties

De beste investering
Iedereen kent de verhalen en gevolgen van (ziekte)verzuim op de werkvloer. Wilt u het beste voor uw bedrijf en medewerkers die fysiek en mentaal fysiek en mentaal lekker in hun vel zitten? Dan is leefstijlcoaching dé manier om dit te bereiken. Bijvoorbeeld door een PMO (preventief medisch onderzoek) en het begeleiden van de werknemers op basis van de uitkomsten. Of via een individueel leefstijlcoach traject. Vaak kan het ontwikkelingsbudget of werkkostenregeling hiervoor gebruikt worden. Ook kan een verzuimverzekering de kosten vergoeden (o.a. CZ en De Amersfoortse). De beste investering voor een bedrijf is in personeel. Zij maken of breken het succes van een bedrijf of organisatie. Op zoek naar een leefstijlcoach voor jouw organisatie in Westland en omgeving? Neem dan contact op.

Minder ziekteverzuim en betere prestaties
Eerder met een gezonde leefstijl aan de slag gaan kan veel problemen en schade door ziekteverzuim voorkomen. De beste ondersteuning voor uw medewerkers wat zich dubbel en dwars terugverdient, is het geven van handvatten voor een gezonde leefstijl. Dit kan door middel van een presentatie, workshop of een persoonlijk leefstijlcoach traject. Met als resultaat: MINDER ziekteverzuim en BETERE prestaties! 

Leefstijlcoachtraject
Leefstijlcoaching bekijkt het hele plaatje samen met de werknemer en duikt in de oorzaak van een ongezond voedingspatroon, de omgang met (werk)stress, slecht slapen en/of te weinig bewegen en ontspannen. Vervolgens worden er doelen gesteld en zet men steeds kleine stappen om de doelen te behalen en zo een gezonde leefstijl te ontwikkelen met minder risico op terugval. Door het behalen van de doelen ontwikkelt men niet alleen een gezonde leefstijl maar ook meer veerkracht en zelfvertrouwen. 

  

Maak werk van gezondheid

Video over de invloed van een gezonde leefstijl voor het bedrijfsleven.

Neem voor vrijblijvende informatie contact op met Project Leefkracht voor het doornemen van de mogelijkheden, specifiek afgestemd op uw bedrijf of organisatie. 

logo BCLN beroepsvereniging
logo stichting medische opledingen
logo project leefkracht
logo Adfysio
logo licht op conflict blauw
afbeelding puzzelstuk handen

Licht op Conflict voor bedrijven en organisaties

Doel conflictbegeleiding
Licht op Conflict is er voor het begeleiden van partijen in conflictsituaties om de oorzaak van een conflict helder te krijgen, het duidelijk krijgen van beweegredenen en het komen tot oplossingen waar beide partijen achter staan. 

Veilig
Licht op Conflict draagt zorg voor een veilige, onpartijdige omgeving en begeleiding waarin elke partij zich evenveel gehoord en gezien voelt. Dit kunnen zowel particuliere als zakelijke conflictsituaties zijn waarin men graag een oplossing ziet voor de ontstane situatie. Of het nu gaat om een bedrijf waar u zaken mee doet, een werkgever/werknemers relatie of uw bedrijfspartner. Om samen op de juiste basis verder te kunnen of het met een goed gevoel af te wikkelen.

Combi-mediation
Licht op Conflict past combi-mediation toe. Mediation wordt in dit geval gecombineerd met (leefstijl)coaching. Hierdoor is een hybride, en dus flexibele vorm van begeleiding mogelijk om zo achter de onderliggende oorzaken te komen en conflictsituaties in de toekomst te voorkomen door verandering in gedrag. Een mediator en (leefstijl)coach ineen dus. Eigenlijk een heel logische combinatie gezien het feit dat conflicten vaak ontstaan doordat mensen niet ‘lekker in hun vel’ zitten en daardoor anders reageren in bepaalde situaties.

Maak werk van conflicten

Video over de rol van mediation voor het bedrijfsleven. Neem voor vrijblijvende informatie contact op met Licht op Conflict voor het doornemen van de mogelijkheden, specifiek afgestemd op uw bedrijf of organisatie. 

logo BCLN beroepsvereniging
logo stichting medische opledingen
logo beroepsvereniging nmv
logo mediation educatiecentrum